sunnuntai 3. maaliskuuta 2013

Julkinen eläin

Tämän blogin lisäksi olen julkinen eläin nyt myös Facebookissa. Minustakin on siis tullut somelainen. Täti teki sinne blogia varten oman sivun, jotta facebookittavat ihmiset pysyvät hyvin kärryillä kuulumisistani ja uusimmista pohdinnoistani. Lisäksi blogisivulla muutkin kuin tädin tutut voivat fanittaa minua. Kröhöm ja silmien räpsytystä. Ja minä voin tietysti fanittaa itseäni kiinnostavia asioita kuten ihania oreja. Lisää räpsytystä.

Nuoremman tädin ei nyt tarvitse myöskään täyttää koko omaa profiiliaan blogilinkeillä. Muuten voisi kuulemma vaikuttaa siltä, että hänellä ei muuta elämää olekaan. Toisaalta, mihin tarvitsee muuta elämää kuin minut? Tai töissä käyminen on tietysti tärkeä juttu, koska siitä saa palkkaa eli rahaa, jota tarvitaan minun elättämiseeni.

Nuoremman tädin seuraavana mediahaasteena on minun lisäämiseni blogilistoille. Täti ei ole mikään diginatiivi, vaan hän ehkä tarvitsisi oman mediasuhdevastaavan tekniseksi tueksi. Joten jos teillä lukijoilla on hyviä vinkkejä bloggaamiseen liittyen, niitä saa mielellään antaa. Mieluiten hyvin selkokielisinä.

Jotta tämä postaus ei karkaa pelkkiin virtuaaliasioihin, kerron vielä vähän uusimpia kuulumisiani. Ihan näinä päivinä tulee täyteen 270 tiineysvuorokautta. Ihmisten mukaan se tyyppi, joka on jostain syystä joutunut mahaani, painaa nyt parikymmentä kiloa ja sille on alkanut kasvaa karvaa. Tyyppi ei edelleenkään haittaa vauhtiani lähes yhtään. Tänäänkin olisin juossut vaikka kuinka lujaa, kun pääsin kentälle uuteen lumeen. Kävi niin hyvä tuuri, että viime yönä tuli vielä myöhäinen lumipyry, vaikka olin luullut lumiriehojen olevan tältä talvelta jo ohi. Nuorempi täti ei kuitenkaan uskaltanut mennä kovin lujaa, koska ei halua ottaa ylimääräisiä riskejä minun ja mahani kanssa. Onneksi sentään olen varmajalkaisten tukkihevosten sukua.

1 kommentti:

  1. Kannattaa lisätä blogi suomalaiselle blogilistalle, eli www.blogilista.fi, se on helppoa ja se on seuratuin suomenkielinen "blogikirjasto".

    Käytännössä blogi "leviää" myös tehokkaasti, kun seuraat muita hevosblogeja ja kommentoit niihin, tällöin kommentissasi näkyy linkki omaan blogiisi. Näin muodostuu vähän niin kuin "blogiperheitä", jotka linkittävät ja kommentoivat toinen toistensa blogeja. Mun blogini linkkilistasta löytyy monta kiinnostavaa, useimmat ovat aikuisten hevosharrastajien taitavasti kirjoitettuja blogeja.

    VastaaPoista